Լոլիկով ջեռեփուկ մակարոններ՝ պանրով
Տեսակ
Բուսական
Եփվելու Ժամանակը
10 րոպե
Ամբողջ Ժամանակը
15 րոպե

Բաղադրիչներ/1 չափաբաժնի համար/
- Մակարոն -150գր
- Սխտոր -1/2 պճեղ
- Սև հատիկավոր պղպեղ – 5 հատ
- Պանիր – 50գր
- Լոլիկ -1/2 հատ
- Մայոնեզ -100գր
Պատրաստման եղանակը
- Եփել մակարոնները և շարել թխելու համար նախատեսված տարայի հատակին: Կտրատել լոլիկը բարակ շերտերով և դրանք շարել մակարոնների վրա:
- Քերել պանիրը և պղպեղի հետ լցնել լոլիկով մակարոնի վրա:
- Սխտորը կտրատել մեծ կտորներով և ավելացնել թխվող մասսայի վրա: Ուտեստին բարակ շերտով մայոնեզ քսել և թխել ջեռոցում, մինչև պատրաստ լինելը /մոտավոր 10-20 րոպե/: