Մակարոն՝ պանրով
Տեսակ
Բուսական
Եփվելու Ժամանակը
15 րոպե
Ամբողջ Ժամանակը
20 րոպե
Բաղադրիչներ/1 չափաբաժնի համար/
- Մակարոն-100 գր:
- Պանիր – 50գր:
- Սերուցքային յուղ -1թ. գդ:
- Աղ – ըստ ճաշակի:
Պատրաստման եղանակը
- Եռացած և աղ ավեացրած ջրով կաթսայում /5-6լ , 1 կգ մակարոնի համար և 50 գր աղ/ լցնել մակարոնը և եփել եռացող ջրում մինչև փափկելը՝ պարբերաբար խառելով փայտի գդալով, որպեսզի չկպչի կաթսային:
- Եփած մակարոնները լցնել ցանցի վրա, թողնել քամվի: Տեղափոխել հայացրած յուղով կաթսայի մեջ և խառնել փայտի գդալով, որ չկպչեն:
- Պանիրը քերել և, մատուցելիս, լցնել յուղի մեջ պատրաստված մակարոնի վրա: Կարող եք պանիրը մատուցել առանձին ափսեով: