Մակարոն՝ պանրով

Տեսակ


Բուսական

Եփվելու Ժամանակը


15 րոպե

Ամբողջ Ժամանակը


20 րոպե

Մակարոն՝ պանրով

Բաղադրիչներ/1 չափաբաժնի համար/

  • Մակարոն-100 գր:
  • Պանիր – 50գր:
  • Սերուցքային յուղ -1թ. գդ:
  • Աղ – ըստ ճաշակի:
Պատրաստման եղանակը
  1. Եռացած և աղ ավեացրած ջրով  կաթսայում /5-6լ , 1 կգ մակարոնի համար և 50 գր աղ/ լցնել մակարոնը և եփել եռացող ջրում մինչև փափկելը՝ պարբերաբար խառելով փայտի գդալով, որպեսզի չկպչի կաթսային:
  2. Եփած մակարոնները լցնել ցանցի վրա, թողնել քամվի: Տեղափոխել հայացրած յուղով կաթսայի մեջ և խառնել փայտի գդալով, որ չկպչեն:
  3. Պանիրը քերել և, մատուցելիս, լցնել   յուղի մեջ պատրաստված մակարոնի վրա: Կարող եք պանիրը մատուցել առանձին ափսեով: