Մակարոն՝ սնկով
Տեսակ
Բուսական
Եփվելու Ժամանակը
15 րոպե
Ամբողջ Ժամանակը
20 րոպե
Բաղադրիչներ/1 չափաբաժնի համար/
- Մակարոն-50 գր
- Թարմ սունկ-50գր
- Լիմոն-ըստ ճաշակի
- Թթվասեր-50գր
- Լանկաշիր պանիր-50գր
- Ձիթապտղի ձեթ-1.5 թ. գդ.
Պատրաստման եղանակը
- Եփել մակարոնը կաթսայում աղաջրով:
- Գրիլի սարքը տաքացնել մաքսիմալ: Տապակել սունկը ձիթապտղի ձեթի մեջ, 5 րոպե: Երբ սունկը պատրաստ լինի, ավելացնել լիմոնի հյութ, զեդրա, թթվասեր և պանրի կեսը:
- Միացնել մակարոնն ու սունկը: Դնել տարայի մեջ, վրան շաղ տալ մնացած պանիրը և թխել գրիլի սարքում: