Մակարոն՝ սնկով

Տեսակ


Բուսական

Եփվելու Ժամանակը


15 րոպե

Ամբողջ Ժամանակը


20 րոպե

Մակարոն՝ սնկով

Բաղադրիչներ/1 չափաբաժնի համար/

  • Մակարոն-50 գր
  • Թարմ սունկ-50գր
  • Լիմոն-ըստ ճաշակի
  • Թթվասեր-50գր
  • Լանկաշիր պանիր-50գր
  • Ձիթապտղի ձեթ-1.5 թ. գդ.

 

Պատրաստման եղանակը  
  1. Եփել մակարոնը կաթսայում աղաջրով:
  2. Գրիլի սարքը տաքացնել մաքսիմալ: Տապակել սունկը ձիթապտղի ձեթի մեջ, 5 րոպե: Երբ սունկը պատրաստ լինի, ավելացնել լիմոնի հյութ, զեդրա, թթվասեր և պանրի կեսը:
  3. Միացնել մակարոնն ու սունկը: Դնել տարայի մեջ, վրան շաղ տալ մնացած պանիրը և թխել գրիլի սարքում: