Մակարոններ՝ Ֆլոտյան ձևով
Տեսակ
Մսով
Եփվելու Ժամանակը
17 րոպե
Ամբողջ Ժամանակը
23 րոպե

Բաղադրիչներ/1 չափաբաժնի համար/
- Աղացած միս-300գր
- Մակարոն – 150գր
- Սոխ – 1գլուխ
- Աղ – ըստ ճաշակի
- Աղացած սև պղպեղ – ըստ ճաշակի
- Բուսայուղ -1.5 ճ. գդ.
- Տոմատի մածուկ – 2.5 ճ. գդ.
Պատրաստման եղանակը
- Թավայում լցնել 2ճ. գդ. բուսայուղ, ավելացնել մանր կտրատած սոխը և տապակել մինչև ոսկեգույն դառնալը:
- Ավելացնել աղացած միսն ու տապակել 5-7 րոպե: Ավելացնել 2 բաժակ ջուր, տոմատի մածուկ, աղ և սև պղպեղ: 10 րոպե շոգեխաշել մարմանդ կրակի վրա:
- Խաշել մակարոնը և ավելացնել թավայի մասսայի վրա: Խառնել: